Spring naar content

Over ons

De personen achter het merk MeyeWatch zijn al sinds 2007 een grote speler in de horlogebranche.

Na, in een aantal jaren, een bekend merk nieuw in de Nederlandse markt opgezet te hebben, werd het tijd om een eigen merk te lanceren. Er was behoefte aan betaalbare trendy horloges waarvan je zeker wist dat de kwaliteit ook goed was! Dat werd MeyeWatch!

Het begon met gekleurde horlogesets van 1 klok met 5 verschillende kleuren banden waarvan alle onderdelen onderling met elkaar te verwisselen waren. Veel verschillende horloges voor een betaalbare prijs.

Daarna bleef MeyeWatch voortborduren op het veelal verwisselbare systeem van verschillende klokken met diverse kleuren en type horlogebanden (mesh, elegant metal, leder, canvas, siliconen).

Inmiddels heeft MeyeCompany naast MeyeWatch ook het sieraden- en accessoiresmerk MeyeWish toegevoegd aan de collectie. Wat is er nou leuker dan een mooi, trendy of stoer horloge te combineren met een mooi, trendy of stoer sieraad?

En wij blijven de nieuwste trends volgen, zodat wij onze klanten telkens iets nieuws aan kunnen bieden waarbij de verhouding prijs en kwaliteit heel erg belangrijk is en hierdoor de klanten zelf op een eenvoudige en betaalbare manier ook hun MW-collectie kunnen blijven uitbreiden.

“Your watch is Meye Watch & Your wish is Meye Wish”

Kies je eigen model horloge of nog beter….kies je eigen klok met een eigen band naar keuze uit de Meye Watch collectie. Oneindig veel te combineren!

En kies daar een leuk bijpassend sieraad voor heren- of dames bij.

Money

Binnen 14 dagen
retourneren

Icon duim

1 jaar garantie
op alle horloges

Bezorging

Gratis bezorging
vanaf 65.-

Icon versturen

Binnen 48 uur
verstuurd

0
    0
    Jouw bestelling
    Je mandje is leegReturn to Shop