Spring naar content

Ruilen & Retourneren

Annuleren:

Mocht u een bestelling onverhoopt willen annuleren kan dit enkel indien deze nog niet verzonden is.

Uw zou dan direct telefonisch contact met ons op moeten nemen op telefoonnummer 076-5220.192, om te kijken in welk stadium van de levering uw bestelling is, zodat wij al het mogelijk kunnen doen om uw bestelling alsnog te annuleren. 

 

Ruilen en/of retourneren:

Mocht u het bestelde artikel willen retourneren, kan dit binnen de wettelijke termijn van 14 dagen onder de volgende voorwaarden:

 • Binnen 5 dagen na ontvangst van het  artikel moet u per e-mail melden ( met verzend- en ontvangstbevestiging aan/van ons) waarom het artikel niet bevalt en retour komt. U ontvangt een schriftelijk bevestiging van ons retour.
 • Het artikel moet binnen 14 dagen weer in ons bezit zijn.
 • Het artikel moet ongebruikt, ongedragen, onbeschadigd en zo mogelijk nog in de originele verpakking zitten.
 • De kosten van het retour zenden van het artikel is voor rekening en risico van de klant. Dit betekent dat Meye Company niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van de  retour zending. Het wordt dan ook aanbevolen om retour zendingen aangetekend te verzenden of in ieder geval met ontvangstbewijs. 
 • Bij ontvangst door ons van het retour gezonden artikel  zal het betaalde bedrag voor het desbetreffende product , verminderd met de door ons gemaakte verzendkosten van levering, binnen 30 dagen teruggestort worden, onder voorbehoud dat het product onbeschadigd en in originele staat is. 

Klachten:

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met uw bestelde artikel dient u dat binnen 48 uur aan ons schriftelijk te melden ( e-mail: info@meyecompany.nl) zodat we snel voor een correcte oplossing kunnen zorgen. 

Money

Binnen 14 dagen
retourneren

Icon duim

1 jaar garantie
op alle horloges

Bezorging

Gratis bezorging
vanaf 65.-

Icon versturen

Binnen 48 uur
verstuurd

0
  0
  Jouw bestelling
  Je mandje is leegReturn to Shop